Kézilabda
Szőke Szonja

Boldog születésnapot, Miklós Edit!

Publikálva: 2015.03.31 Frissítve: 2015.04.01 Sísportok

Sikeres térdműtéten esett át olimpiai hetedik helyezett síelőnk, aki 1988. március 31-én született. Gratulálunk Miklós Editnek, és boldog születésnapot kívánunk! Egyben fájdalommentes gyógyulást, jó egészséget a műtét után.

Edit saját közösségi oldalán foglalta össze a 2014/15-ös szezont.

– Az idei szezonomnak vége. Sikeres évet tudhatok magam mögött – írta Miklós Edit. – Bár nehezen indult, decemberben az ujjamat is megműtötték, de januárban már sikerült életem eddigi legjobb eredményét elérnem. Harmadik lettem St. Moritzban a Világkupa futamon. Fantasztikus érzés volt a dobogón állni. Ezután következett a világbajnokság Beaver Creek-ben (USA). Itt ugyan többet vártam magamtól, de így utólag, elégedett vagyok a lesiklásban elért 13. helyezéssel. A szezonra kitűzött céljaimat – a világbajnokságon kívül – teljesítettem. Sikerült Világkupa dobogón végezni, kvalifikáltam magam a döntőjére (itt csak a TOP25 síző indulhat). A szezont a 21. helyen zártam lesiklásban, és 45. helyen szuper óriás-műlesiklásban.
– Ezúton is szeretném megköszönni szurkolóimnak, főszponzoromnak a Magyar Villamos Műveknek – folytatta Edit. – Kiemelt szponzoromnak, a MOL csapatnak, a Das WeltAuto Magyarországnak, az Audi Magyarországnak, a WAYTEQnek, ‪#‎Hinterstodernek, a HEAD SKI-nek, a ‪‎Lekinek, az Agence Zoomnak, a ‪‎ViennaLife Biztosítónak, a MyActionCamnek, a Zienernek, az Uvexnek, a Newseesapkanak, a Magyar Sí Szövetségnek, a Magyar Testgyakorlók Köre Budapestnek és a The Agency Management - Sport and Talent Agencynek!

A napokban sikeres térdműtétet hajtottak végre a sízőn.

– Egész szezonban fájdogált, a végén pedig nem lehetett tovább halogatni – így a bajnoknő. – Kisebb artroszkópos térdműtétem volt, úgyhogy most egy kis ideig mankóznom kell, négy hét pihenő, és gyógytorna következik. Egyébként jól vagyok, és köszönöm a Vienna Life Biztosítónak a gyors és szakszerű segítséget!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!