Atlétika
Krizsán Xénia

Blue&White Party - jótékonysági est (GALÉRIA)

Publikálva: 2016.01.16 Frissítve: 2016.01.21

Az MTK Budapest és a Baráti kör idén is megrendezi a hagyományos Blue&White Partyt

Az MTK Budapest és az MTK Baráti kör, 2016. február 6-án, szombaton 18:00 órától ismét megrendezi, az immáron hagyományos Blue&White Partyt. A rendezvény helyszíne a Bálna Budapest. (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Az esemény tematikája, a közelgő olimpia köré épül, de bemutatjuk „Az MTK születése" című könyvet is.

Az est a hivatalos megnyitóval indul, és emléktábla leleplezésével folytatódik, melyet a későbbiekben az Új Hidegkuti Nándor Stadion falán helyezünk el.

A közösségi térben található olimpiai standon a múlt, a jelen, és a jövő együtt látható. Megemlékezünk a kék-fehérek ötkarikás bajnokairól, de megismerkedhetünk a jelen és jövő reménységeivel is. Ezen kivül, a 2019-es Maccabbi Játékok, és az épülő stadion is külön standon kerül bemutatásra. Az MTK Budapest kitelepülő webshopjában pedig mindenki kedvére válogathat a kék-fehér relikviák közül. A tombolát is itt vásárolhatjuk meg, és a jótékonysági pult is itt működik.

A hagyományoknak megfelelően, a jótékonyság idén is az est egyik kiemelt feladata a bálnak. Ennek keretében, a közösségi térben lehet felajánlásokat tenni Verebes József számára. A Mester nehéz helyzetben van, megérdemli, hogy segítsünk rajta. 

A tervek szerint fellép Király Linda és Király Viktor is. Az esten együtt mulathatunk klubunk sportolóival, vezetőivel és szurkolóival. Zárásként a Made In zenekar szolgáltatja a zenét a tánchoz, de nem marad el a szokásos tombola sem.

Dress code: semi-formal, creativ blue

Blue&White Party - jótékonysági est (GALÉRIA)


Jegyinfo: 
Turai Tamás /+36207773316/
Sevcsik László /+36205009496/
Stern Péter /sternp@t-online.hu/

A jegyek egységesen 13.000.- forintba kerülnek, és tartalmazzák a vacsora árát is.

Várunk mindenkit szeretettel!
Néhány fotó a 2015-ös partyról.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!