Atlétika
Szabó Beatrix

Biztató eredmények Szarajevóból

Publikálva: 2020.02.12 Frissítve: 2020.02.11 Rövidpályás gyorskorcsolya

Utánpótláskorú rövidpályás gyorskorcsolyázóink letették névjegyüket a bosnyák fővárosban.

A hétvégén rendezték az Alpe Adria Trophy elnevezésű, négyállomásos versenysorozat harmadik felvonását Szarajevóban. Klubunkat öt versenyző képviselte Bosznia-Hercegovina fővárosában: Dobrovits Ilona, Imre Patrik, Kun Bence, Nagy Anna és Nagy Netti.

Kun Bence Benedek (junior E) nála idősebbekkel mérte össze erejét, de így is ezüstérmet szerzett mindhárom egyéni távon, 500 méteren ráadásul megjavította egyéni csúcsát. Ez azt is jelenti, hogy Bence saját korosztályában az élen zárt összetettben – a versenysorozat utolsó állomásán történtektől függetlenül.

Imre Patrik (junior C) is az eggyel idősebbek között mérettette meg magát, 500 és 1000 méteren egyaránt negyedik helyen végzett, 1500 méteren a hetedik helyet szerezte meg, amivel összetettben a második helyen zárt saját korosztályában.

Nagy Anna (junior B), Nagy Netti (junior A) és Dobrovits Ilona (junior A) az összevont A-B és senior kategóriában versenyzett, és ért el szép eredményeket. Anna az idősebbek között szerzett három negyedik hellyel az élen zárt saját korosztályában összetettben, Netti a második, Ilona pedig a harmadik lett a junior A korcsoportban. 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!