Atlétika
Krizsán Xénia

Belátható időn belül lesz magyar követője?

Publikálva: 2015.03.28 Frissítve: 2015.04.02 Sísportok

A 2014/15-ös szezon is a nagy elsők éve volt Világkupa bronzérmesünk számára. Először állhatott Világkupa dobogón. Először jutott összetettben 100 pont fölé. Először jutott ki a Világkupa döntőjére. Természetesen mindezt első magyarként.

– Az idei Világkupaszezon már csak történelem. – értékelte a 2014/15-ös idényt olimpiai hetedik helyezettünk. – Nagyon gyorsan eltelt, sok minden történt, rengeteg tapasztalatot szereztem, voltak jó csúszásaim és kevésbé jók, de mindig pozitívan folytattam – tisztázta saját közösségi oldalán az idő természetét az MTK Budapest síelője.

Mint ismert, Editet sérülések is hátráltatták. Először a keze volt gipszben, majd a térde rakoncátlankodott. E tények visszfényében, nincs mire szerénynek lennie.

– A Világkupaszezont sikerült remek eredménnyel zárnom, Meribelben 11. lettem lesiklásban – folytatta St. Moritz hőse. – Ezzel a lesikló Világkupa ranglistáján a 21. versenyzőként fejeztem be az idényt. Az eredményeimért a HEAD nagy családja is apró figyelmességgel díjazta.

Összességében 125 pontot gyűjtött a sorozatban. Kevés pihenés, valamint a test apró hibáinak karbantartása következik. Feltöltődve, felgyógyulva vághat neki Edit a következő télnek.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!