Kézilabda
Dakos Noémi

Bajnok az U14-es leánycsapat!

Publikálva: 2019.05.27 Frissítve: 2019.05.27 Labdarúgás női

Győzelemmel zártak.

Az U14-es leány labdarúgócsapatunk 4-2-re verte az Újpest együttesét a bajnokság zárófordulójában, így bajnokhoz méltó módon búcsúztatták az évet a lányok. A gárda edzője, Tóth Judit a következőket írta a lányok idei teljesítményéről:

Még emésztenem kell, még nem hiszem el! Játékosként sokszor átéltem ezt az érzést és tudom milyen felemelni a bajnoki „trófeát”. Sok sikerben volt részem a klubokban (László Kórház, Femina, Renova) és címeres mezben is (65 alkalommal). Ha belegondolok, Európa hét legjobb csapatában voltunk annak idején válogatott szinten, de ez még a 80-as, 90-es években volt.

Most, majd 35 év elteltével ismét átélhetek hasonló érzéseket, csak már edzőként. Teljesen más. Most nem tudok bemenni a pályára, most az oldalvonal mellett tudok csak segíteni. Szerettem volna átadni azt a tapasztalatot, amit tanultam én is az edzőimtől. A sikerért meg kell szenvedni és küzdeni az utolsó sípszóig. Mi megtettük. Hittünk a sikerben, hittünk magunkban és egymásban, csapattá értünk! Ez nem csak azokról szólt, akik a legtöbb percet a pályán töltötték. A sikerünk kulcsa az összetartás volt, nem volt féltékenység és egoizmus az öltözőben, ezt nem is engedtem volna. Csodálatos szezont zártunk. Gratulálnom kell a játékosaimnak! Ilyen társasággal, és azzal a kemény munkával, amit beletettünk ebben az idényben, tudtuk, hogy képesek lehetünk bajnokságot nyerni.

Sikerült!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!