Atlétika
Moravcsik Angéla

Az elitben az MTK Budapest, az úszók mezőnyében

Publikálva: 2016.11.06 Frissítve: 2016.11.06 Úszás

Százhalombattán rendezték a rövidpályás országos bajnokságot, és újra jól szerepltünk.

Tóth Ramon beszámolója.

Egyesületünk szempontjából egy tétje volt a versenynek, mégpedig hogy az idei bajnokságok mindegyikén sikerül-e legalább egy érmet szereznünk? Nagyon kevés egyesület mondhatja el magáról, hogy képes ilyen eredményt produkálni ugyanis a pici gyerekektől kezdve, a felnőtt versenyzőkön keresztül ez nem könnyen kivitelezhető. Jelentjük, nekünk sikerült! A delfinektől a felnőttekig minden aktuális bajnokságról éremmel térhettünk haza.

A rövidpályás országos bajnokságon minden résztvevőnket dícséret illeti ugyanis emberfeletti terhelésen estek át, és nyújtották életük legjobbját. A bajnoki címet szakosztályunk kiemelkedő egyénisége, Kozma Dominik szállította, a klasszikus számban, 100 méter gyorson. Dominik jó úton halad, hogy régi fényében tündököljön. 
Doma mellett leginkább utánpótláskorú versenyzőinkkel vettünk részt a bajnokságon ahol Hímer Krisztofer 3, Gyurinovics Fanni és Sári Péter 1-1 számban döntötte meg a korosztályos országos csúcsot. Krisztofer és Fanni mellett még, fiatal koruk ellenére döntőt úszhatott –remek teljesítményének köszönhetően – Bokros Blanka és Ollé Mónika is.

Az idei év minden várakozásunkat felülmúlta eredményekben. Az egyesületek rangsorában bekerültünk az előkelő első 10 közé, ahol valóban csak a legnagyobb, legeredményesebb klubok szerepelnek. Mindezekért hatalmas köszönet illeti az MTK Budapestet a támogatásért, a szülőket az áldozatos segítségükért, illetve a gyerekeket odaadásukért.

Külön szeretnék köszönetet mondani kollégáimnak Fekete Tamásnak és Kovács Lászlónak, akikben tökéletes társra és remek szakemberre találtam.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!