Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Agyrázkódást szenvedett Vukov Szonja (VIDEÓ)

Publikálva: 2015.02.02 Frissítve: 2015.02.02 Kosárlabda női

A női NB I/A 14. fordulójában az Aluinvent-DVTK otthonában vendégeskedett az MTK Budapest. A találkozó két szempontból sem volt szerencsés Sztevan Csupicsék számára: egyrészt kikaptak, másrészt már a meccs elején megsérült Vukov Szonja.

Kellemetlen közjáték zavarta meg a találkozó elejét, Naignouma Coulibaly, labdaszerzést követően véletlenül megütötte a labdát fogó kezével Vukovot, akinek eleredt az orra vére, le is kellett cserélni (kórházba szállították, ahol a röntgen kimutatta, szerencsére nem tört el az orra) – olvasható a miskolci klub honlapján.

Az eset kapcsán megkerestük Szonját, aki válaszában pontosította a mérkőzésen történteket, és azt is elárulta, hogy nem tervez sokáig betegszabadságon lenni.

– Jobban vagyok, köszönöm az érdeklődést! Igazából nem az orromat, hanem a számat találta el az ellenfél játékosa. A kórházban megröntgeneztek, de törést nem láttak. Azt mondták, hogy agyrázkódásom van. Sajnos, a szám még mindig fel van dagadva, a fejem is fáj, és a szemem is érzékeny. Sokat kell feküdnöm és innom. Pár nap pihenőt tanácsoltak az orvosok, de amint jól érzem magam, megyek is edzeni.

Jobbulást kívánunk!

 

Videó: Alunivent-DVTK Miskolc

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!