Kézilabda
Porobic Zoé

A siker kulcsa, hogy támogassuk egymást

Publikálva: 2016.04.11 Frissítve: 2016.04.09 Röplabda

Tamara Kmeziccsel, az MTK Budapest röplabdacsapatának átlójával beszélgettünk sérüléséről, és rájátszásból hátralévő meccsekről.

Tamara Kmezics, tavaly nyáron érkezett az OK Valjevóból, és kevesebb mint egy év alatt, az NB I egyik legerősebb átlójává nőtte ki magát. Elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy az MTK Budapest az ötödik helyért játszhat a szezon végén.

– Először is, hogy van a térded?

– Most már kicsit jobb, pár napja még sokkal rosszabb volt. Ttúlerőltettem, de úgy néz ki, a következő meccsre már rendben lesz.

– Kívülről nézve úgy tűnt, könnyen letudtátok a Kaposvár elleni párharcot. Belülről te hogy láttad?

– Két nagyon fontos meccs volt, még ha nem is a legjobbak a szezonban. Mindkétszer 3-0-ra tudtunk nyerni, ami jót tett az önbizalmunknak a következő mérkőzések előtt. Jó felkészülést jelentett a továbbiakra. 

– A hétvégén derül ki, hogy a Gödöllővel, vagy a Nyíregyházával kell-e játszanotok az ötödik helyért. Melyikükkel találkoznál szívesebben?

– Én inkább a Gödöllővel játszanék, ha választani lehetne. A decemberi vereségünk alkalmával volt néhány „véleményes” bírói ítélet, így lenne miért törlesztenünk a pályán. 

– Az ellenfél kilététől függetlenül, mire kell odafigyelnetek a folytatásban?

– Meg kell őrizni a nyugalmunkat, a csapaton belüli jó hangulatot, és minimalizálni kell a nyitásrontások számát. A siker kulcsa, hogy támogassuk egymást, és azt játsszuk, amit tudunk: agresszív, dinamikus támadójátékot. Ha ez meglesz, a Nyíregyházát, és a Gödöllőt is legyőzhetjük. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!