Atlétika
Jankovics Dániel

A következő állomás: Debrecen

Publikálva: 2017.01.04 Frissítve: 2017.01.04 Kézilabda

Háfra Noémi bízik benne, hogy az MTK Budapest a Siófok ellen mutatott játékkal rukkol elő Debrecenben is.

Gyönyörű győzelemmel zárta a 2016-os évet az MTK Budapest női kézilabdacsapata: Golovin Vlagyimir tanítványai a Siófok KC ellen tartották otthon a két pontot. A fővárosiak így két hellyel előrébb léptek a tabellán, és elhagyták a kiesőzónát.

– Egyrészt nagyon sokat készültünk az ellenfelünkből, másrészt a Ferencvárossal való közös edzéseink is sokat segítettek – mesélte Háfra Noémi, aki csapata egyik legjobbja volt a somogyiak ellen. – Ráadásul nagyon jól működtünk csapatként, folyamatosan segítettük, biztattuk egymást.

Nem ünnepelhettek azonban sokáig a kék-fehér lányok, mivel szerdán már újabb próbatétel vár rájuk: a Magyar Kupa negyedik fordulójában a DVSC-TVP otthonában kell, hogy pályára lépjenek.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a debreceni közönség nagy pluszt adhat a hazaiaknak – vélekedett a fiatal átlövő. – Nekünk persze ezzel nem szabad foglalkoznunk. Ha a Siófok elleni formánkat tudjuk hozni szerdán is, nem lehet problémánk.

A két együttes legutóbb szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2016. január 3-án találkozott tétmérkőzésen, ekkor az MTK Budapest 27-22-re le tudta győzni a hajdúságiakat. Érdekesség, hogy ez volt Tone Tiselj első meccse a DVSC kispadján.

18:00 DVSC-TVP – MTK Budapest; női kézilabda Magyar Kupa mérkőzés, Hódos Imre Sportcsarnok (4028 Debrecen, Kassai út 32-34.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!