Kézilabda
Fekete Bozsana

2018-ban is irány Oroszország!

Publikálva: 2018.05.08 Frissítve: 2018.05.08 Sándor Károly Akadémia

Visszatérünk a szentpétervári Burcsalkin Kupára.

Idén is Szentpétervár ad otthont a Burcsalkin Kupának, melyen az U13-as (2005) korosztály szerepel nem is akármilyen ellenfelekkel. A tornára a spanyol Villareal, az argentín Boca Juniros, az olasz AS Roma, illetve Oroszországból a házigazda Almaz-Antej, a Zenit, a CSZKA Moszkva, és a Krasznodar nevezett az MTK Budapest mellett, így nemzetközi szinten is kiemelkedő ellenfelekkel, és – ami játékosaink számára ennél is fontosabb – eltérő játékstílusokkal találkozhat Lednitzky András gárdája. A kupa kiemelt célja a sport mellett a fiatalok kulturális ismereteinek bővítése, így játékosaink az „Észak Velencéje" nevezetességeivel is megismerkedhetnek.

Csapatunk 17 fős kerettel vág neki az északi túrának: 

Balogh Ákos, Barkóczi Benedek, Erdős Dávid, Gyetván Márk, Hegedűs Tamás, Hutás Benedek, Kiszely Dávid, Korányi Milán, Lauri Giuseppe Junior, Mahler Gergő, Mamusits Patrik, Markgráf Ákos, Martényi Patrik, Mucsányi Miron, Scheidl Bernát, Varga Bence, és Zsigmond Ákos. Az edzői stábban Lednitzky András vezetőedző mellett Németh Tamás kíséri a csapatot.

2017-ben is részt vettünk a tornán, akkor a 8. helyen zártunk. Csapatunk mellett visszatérő, a címvédő spanyol Villareal, illetve az orosz Zenit és CSZKA Moszkva is. 2018-ban a kupa május 10-14 között kerül megrendezésre, a helyszíne a házigazda Almaz-Antej sporttelepe lesz. A sorsolást a kupa első napján bonyolítják le, bővebb információt a torna hivatalos oldalán lehet találni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!