Keresés

A büszke edző értékelte a szezont

Publikálva: 2018.04.16 Frissítve: 2018.04.16

Utolsó fordulójához érkezett az U12-es bajnokság, mely fordulót Molnár Róbert a csapat edzője foglalt össze, értékelve egyben a teljes szezont is:

– Első mérkőzésünket a Török Sasmadarak ellen játszottuk. Sajnos megint egy nullapontos negyedet hoztunk le támadásban. A másodikban már egyel többet dobtunk, mint ellenfelünk, így 6-11-el mentünk a szünetre. A félidei büntetőzéskor nem sültek a kezek, csak két találatot jegyeztünk. A második félidőben nőtt a különbség a Sasmadarak részére, így vereséggel kezdtük a fordulót.

MTK Budapest – Török Sasmadarak 16 – 33 (0-6, 6-5, fb.: 2-4, 4-14, 4-4)

Egri Emma 1, Fayarchuk Hannah -, Heltovics Kincső 6, Horváth Borsika 2, Kendelényi Luca 2, Matkovits Alma -, Mélykuti Maja 2, Nagymarosi Dóra 2, Széll Zsuzsanna -, Szemler Krina 1, Urbán Zsófia –

– Következett a Göd elleni meccs. Az első negyed itt sem jött össze, azonban az előző mérkőzéshez képest jobban ment a támadás. A második etap végére közelebb kerültünk két pontra. A félidei büntetőzés megint két kosarat hozott számunkra. A negyedik játékrész második percében kiegyenlítettünk, majd az 5. minutumban át is vettük a vezetést, azonban a nagy izgalomnak és a fokozódó hangulatnak betudva, sok rossz döntést hoztunk, amikkel megpecsételtük sorsunkat, ismét vereség lett a vége.

Gödi SE Farkasok - MTK Budapest 35 – 26 (11-6, 3-6, fb.: 4-2, 6-7, 11-5)

Egri Emma 2, Fayarchuk Hannah -, Heltovics Kincső 9, Horváth Borsika 1, Kendelényi Luca -, Matkovits Alma 5, Mélykuti Maja -, Nagymarosi Dóra 2, Széll Zsuzsanna 7, Szemler Krina -, Urbán Zsófia –

– Ahogy az elején írtam ez volt a záró forduló. A 2006-os korosztály számára véget ért a Gyermek kupa sorozata, jövőre már fiatal serdülőként mutathatják meg, hogy mire képesek. Hasznosak voltak ezek a meccsek, amiket ebben a szezonban vívtunk, hol sikerrel, hol kevésbé jó teljesítményt nyújtva. Így fejlődnek igazán a lányok, kell, hogy megtapasztalják ezt a hangulatot. Külön jó lehetőséget jelentett ebben a bajnokságban szerepelni a korosztálynál egy, illetve két évvel fiatalabbak számára. Nekik a jövőre nézve nagy előnyt jelenthet ezen tapasztalatok hasznosítása. Dícséret illet mindenkit, aki pályára lépett valamelyik mérkőzésen is, büszke vagyok rátok lányok!

Korábbi bejegyzések
11:44 MTK Hungária FC - Szent Mihály FC (U16) 7-1 (5-0)
09:43 Timi továbbra is 39.
09:30 Három csapatunk is a dobogón
09:00 Hajrá MTK! - Hétfői Szurkolnivaló
08:43 Marcel a második helyen zárt a Diákolimpián
20:12 Kristóf bronzérmet szerzett a Diákolimpián
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!