Atlétika
Szabó Beatrix

Teljes csőd a negyedik negyedben

Publikálva: 2017.11.25 Frissítve: 2017.11.25

A harmadik negyed után még vezetett csapatunk a PVSK-Kronosz Kiadó ellen, aztán 21 pontos vereséget szenvedtünk.

MTK Törökbálint - Pécsi VSK-Kronosz Kiadó  62-83 (20-17, 14-18, 22-20, 6-28)

Törökbálint Sportközpont

statisztikai lap

Mivel nem volt NB-I/A csoportos forduló, így teljes csapattal, számos A-csoportban edződő játékossal érkeztek a pécsiek Törökbálintra. Jó meccsre, nagy csatára volt kilátás. Ez sajnos csak részben lett így.

Az MTK Törökbálint első 14 pontjából tizet Szabó Tibor szerzett, az első negyed végén 3 ponttal vezettünk (20-17).

A második játékrész elején elhúzott együttesünk. Máriás Gergely 2+1 akciója és Boinitzer Dávid büntetői után már tízpontos fórunk is volt (27-17). Utána viszont 2-16-os szakasz következett (29-33), de megálltunk a lejtőn, és a félidőben csak egy pont volt a hátrányunk (34-35).

Nem lehet azt mondani, hogy jól játszottunk a harmadik etapban, de végig szoros volt az állás, a legnagyobb különbség is csak három pont volt. 52-54 után Jakab Péter kétszer megvillant, így egypontos előnnyel kezdhettük a záró felvonást (56-55).

Az utolsó negydről inkább csak ennyit: 6-28... Teljes csőd!

Simon Nándor szakmai vezető: – A mai napon mind az egyéni, mind a csapatteljesítmény egyenlő volt a nullával. Úgy közlekedtünk a pályán, mint a primadonnák. Még nem derült ki számomra, ki fogja bedobni a helyzeteinket!? Negyedik hónapja építjük azt a kreatív játékrendszert, amiben ennyi idő alatt már rég mindenkinek meg kellett volna találnia a helyét.  A kosárlabdában a támadás és a védekezés 50% - 50%, viszont a támadásból hiányzó százalékokat egy CSAPAT a védekezésen keresztül tudja visszahozni, ami majdnem minden esetben az AKARATON múlik. Attól a pillanattól kezdve, hogy lefújták a mai mérkőzést, gyökeres változtatásokra számíthat a csapat. Tiszta szívből remélem, hogy még egy ilyen mérkőzést senkinek nem kell végignéznie!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!