Atlétika
Moravcsik Angéla

Nem a mi meccsünk volt

Publikálva: 2016.05.08 Frissítve: 2016.05.08

A Debrecen elleni, 5-8. helyért zajló, két győzelemig tartó párharc első, idegenbeli mérkőzésén, szoros első negyed után elengedtük az ellenfelet, és utána már bottal üthettük a nyomát.

Debreceni EAC – MTK Törökbálint  93-63 (18-16, 25-15, 25-12, 25-20).

Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, 100 néző

Az első negyed kiegyenlített erők küzdelmét hozta, az etap végén 18-16-ra vezetett a hazai gárda.

A második játékrészben 30-20-ra elment a Debrecen, majd 30-24-re alakult az állás. Ekkor a játékvezetők elkezdték igen egyoldalúan látni a történteket, játékosaink pedig – különösen a magas poszton játszók – a szinte kihagyhatatlan ziccereket sem értékesítették, mindez azt eredményezte, hogy jelentős hátrányba kerültünk (41-26), de a nagyszünetig kicsit faragtunk a hátrányból (43-31).

A második félidőt inkább nem részletezzük, nem azt hozták srácaink, amit tudnak.

Pénteken lesz a párharc második mérkőzése, amely 19:00 órakor kezdődik Törökbálinton. Ahhoz, hogy nyerjünk, mindenkinek javulnia kell. És ez különösen igaz a négyes, és az ötös poszton játszókra, akik ezúttal igen gyenge teljesítményt nyújtottak, sajnos a szezonban már nem először. Reméljük, hogy a soron következő összecsapásra már mindenki összeszedi magát, és a csapat önmagához méltó teljesítményre lesz képes.

Szarvas Gábor: – Nem készültünk fel erre a mérkőzésre, ez az én felelősségem. Emellett rengeteg olyan hibát is elkövettünk, ami nem a felkészületlenség számlájára írható.  A második mérkőzést meg akarjuk nyerni.

A találkozóról egyéb részleteket IDE vagy IDE kattintva találnak!

Mindent bele srácok, lehet javítani!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!