Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Munkához láttak

Publikálva: 2019.07.08 Frissítve: 2019.07.08 Kézilabda

Túl van a szezon első edzésén női kézilabdacsapatunk.

Hétfő délután tartotta első edzését Golovin Vlagyimir: női kézilabdacsapatunk fizikai felmérésekkel vágott neki a 2019/20-as idényre való felkészülésnek.

Az első foglalkozáson az alábbi játékosok vettek részt: Dakos Noémi, Dávid-Azari Fruzsina, Fekete Bozsana, Ferenczy Petra, Gerháth Fanni, Győri Barbara, Horváth Dóra, Juhász Eszter, Mihálffy Adrienn, Sallai Nikolett, Suba Sára, Szabados Gréta, Sziráki Boglárka és Tóth Eszter. A junior Európa-bajnokságra készülő Pál Tamara és Zsiborás Luca ezúttal pihenőt kapott.

Augusztus végén kezdődik a bajnokság, nyolc hetünk lesz felkészülni – összegzett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Az elején nagyobb hangsúlyt fektetünk az erőnlétre, több lesz a kondi és a futás, de azért a labdával is találkoznak a lányok. A harmadik, FTC-Rail Cargo Hungariával töltött közös hét végén játsszuk az első edzőmeccset, utána pedig folyamatosan jönnek a felkészülési mérkőzések sorban. Az első két hétben, a junior Eb ideje alatt a serdülők edzője, Nádori Attila, illetve kapusedzőnk, Abramovics Alena irányítja az edzéseket.

A lányokra váró felkészülési mérkőzések pontos időpontjairól és helyszíneiről hamarosan beszámolunk.



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!