Taekwondo
Patakfalvy Luca

Gera és Schäfer „testközelbe” hozták a focit a gyerekeknek (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.10.11 Frissítve: 2018.10.11 Labdarúgás

Az elmúlt időszakban egymás után két játékosunk is meglátogatta Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt, amely óvoda, általános iskola és szakiskola is egyben.

Az MTK Budapest folyamatosan együttműködik az intézménnyel, bizonyos időközönként egy-egy játékosunk ellátogat a gyerekekhez, ahol együtt fociznak, passzolgatnak és beszélgetnek a futballról. A látogatás célja az, hogy labdarúgóink testközelbe hozzák a labdarúgást a fiatalok számára, és ez mind Gera Dániel, mind Schäfer András esetében így volt. Az eseményeken játékosaink aláírásokat is osztogattak, de rengeteg közös fotó is készült. 

Az intézmény nevében Szabó Endre osztotta meg mindazt, hogyan élték meg Gera Dániel és Schäfer András látogatását.
- Szeretnénk megköszönni, hogy létrejöhetett a találkozás előbb Danival, majd Séfivel az iskola fociszerető diákjai számára. Dani nagyon nagy élménnyel ajándékozta meg a srácokat, akik nagyon sokat fognak a közös találkozóból meríteni. Célunk az volt, hogy nekik példát és irányt mutassunk a jövőre nézve. Nagyon kedves és közvetlen volt mindenkivel, mindenkihez volt egy jó szava. Séfi látogatása szintén felejthetetlen élményt jelentett fiataljainknak. Jó volt látni, ahogy ez a 19 éves srác a maga közvetlenségével és nagyszerűségével azonnal megtalálta a hangot a gyerekekkel, végtelen türelemmel volt feléjük. A Vidi elleni meccs másnapján közülük többen is azzal fogadtak, hogy látták Séfit a tévében, Gera Dani pedig még gólt is lőtt. Azt hiszem, ez a történet így volt kerek, elmondani is nehéz, számunkra és diákjaink számára milyen sokat adnak ezek a találkozók.

Természetesen a kezdeményezés tovább tart, így az MTK Budapest részéről a jövőben további játékosok is ellátogatnak majd a Benedek Elek suliba, hogy népszerűsítsék a focit és klubunkat. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!