Kézilabda
Porobic Zoé

Egy győzelem, egy vereség (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.07.14 Frissítve: 2018.07.18 Labdarúgás

Sima győzelem a Szenice ellen, 3-1-es vereség a Monortól.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–FK Szenice 4-0 (2-0)

Gólszerző: Bognár (5.), Lencse (45., 55.), Kanta (71., 11-esből)

MTK Budapest: Varga – Katona, Pintér, Szelin, Deutsch – Vass Patrik, Vass Ádám, Kanta (Varju, 72.), Bognár, Takács – Lencse (Kapronczai, 79.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

FK Szenice: Taborda – Kontaitis, Otrísal, Kotula – Tesija, Krč, Zezinho, Herrera – Castaneda, Celis, Segbe

Vezetőedző: Sztaniszlav Griga

A szombati, dupla megmérettetés a szlovák élvonalban szereplő FK Szenice elleni mérkőzéssel kezdődött. A találkozó a mi szempontunkból aligha indulhatott volna jobban, ugyanis már az ötödik percben megszereztük a vezetést: Deutsch adott kiváló labdát Lencsének, és ugyan a lövését hárította a kapus, a kipattanót Bognár gyűjtötte be, és csodálatos mozdulattal tekert a léc alá.

A szerzett gól megadta az alaphangot a meccsnek, amelyet végig domináltunk. A 14. percben Bognár majdnem megszerezte második találatát, de ezúttal centikkel fölé ment a próbálkozása. A félidő vége előtt sikerült végül megduplázni az előnyt, amikor Vass Patrik pontos beadását Lencse lőtte közvetlen közelről a kapuba.

A szünet után tíz perccel ismét Lencse volt eredményes, amikor Vass Patrik szögletét Pintér csúsztatta meg, a hosszú saroknál pedig csatárunk higgadtan bólintott a kapuba.

A 71. percben Vass Patrik lépett ki a védők mögül, de a kapus feltartotta, így büntető következhetett. Kanta állt oda a labda mögé, és higgadtan passzolt a kapuba, ezzel beállítva a 4-0-ás végeredményt.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Monori SE–MTK Budapest 3-1 (0-0)

Gólszerző: Szuhodovszki (61.), Tóth Barnabás (76.), Karacs (82.), illetve Kovács (83.)

MTK Budapest: Varasdi – Varju (Molnár, 69.), Balogh, Gengeliczki, Nagy Barnabás (Zana, 69.) – Farkas, Kata (Németh, 45.), Vogyicska, Kapronczai (Törőcsik, 45.), Tóth Zoltán – Ramos (Kovács, 45.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Monori SE: Bozsó, Bori, Fülöp, Tóth, Karacs, Sági, Hunya, Palincsár, Tóth Á., Balogh M., Szuhodovszki

Vezetőedző: Horváth Dávid

A második mérkőzésre rengeteg fiatalnak adott lehetőséget vezetőedzőnk. Az NB II-ben szereplő Monor alakított ki több helyzetet az első játékrészben, de Varasdi bravúrjainak köszönhetően gólt nem szereztek, így 0-0-ás állásnál jöhetett a pihenő.

A második játékrész első helyzeténél azonban már nem tudott hárítani kapusunk, ugyanis Szuhodovszki az 55. percben 18-ról lőtte ki a hosszút szabadrúgásból.

A 76. percben Tóth Barna emelkedett a legmagasabbra a monori szögletnél és bólintott Varasdi kapujába, ezzel megduplázva az előnyt. Nem sokkal később ismét rögzített helyzetből volt eredményes a Monor, ekkor Karacs talált be.

Az eredményt szinte rögtön tudtuk kozmetikázni Kovács találatánál, így végül 3-1-re nyert a Monor SE.

Feczkó Tamás: – Az első mérkőzésen szervezetten és precízen játszottunk. A cél az volt, hogy nullára hozzuk le hátul, ami sikerült is. A négy gól mellett több helyzetünk is akadt, ami kimaradt, ebben fejlődnünk kell, hiszen az NB I-ben nem biztos, hogy ennyi lehetőségünk lesz. A második meccsen sok olyan fiatal lépett pályára, akik még csak egy hete végeznek edzésmunkát, és ehhez képest tisztességesen helyt álltak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!