Atlétika
Krizsán Xénia

„Akarnak és szeretnek is dolgozni a lányok”

Publikálva: 2020.06.19 Frissítve: 2020.06.19 Röplabda

Leiszt Máté elégedett az eddig látottakkal.

Május végén – a legszigorúbb korlátozások feloldását követően – újra munkához látott női röplabdacsapatunk: immár Leiszt Máté vezetésével, illetve az új igazolásokkal kiegészülve zajlanak az edzések a Városmajorban.

Egyelőre csak szoktatjuk vissza a munkához a lányokat, hogy ne hathónapos kihagyás után érkezzenek az alapozásba: technikai edzések vannak, játékos programmal, illetve a kondira is odafigyelünk. Bár a tréningeken való részvétel fakultatív, szinte teljes létszámmal tudunk dolgozni – árulta el vezetőedzőnk.

Fontos a technikai és taktikai felkészültség, a kondi sem elhanyagolható, ám legalább ilyen fontos a csapaton belüli légkör.

Alakul már a közösség is, megtalálták a közös hangot a lányok. Nyilván az út elején járunk, de jó irányba haladunk – vélekedett Máté.

De milyen csapat lesz a Leiszt Máté-féle MTK Budapest?

Akarnak és szeretnek is dolgozni a lányok – nyugtatott meg mindenkit a fiatal szakember. – Ez persze nem meglepetés: igyekeztünk úgy összeállítani a keretet, hogy mindenki fejlődni akarjon. Harcos csapatot szeretnék látni a pályán, biztos nem adjuk olcsón a bőrünket.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!