Kézilabda
Andróczki Flóra

Vezetünk az első nap után

Publikálva: 2020.09.06 Frissítve: 2020.09.05 Atlétika

Az MTK–UTE együttese vezeti az atlétikai csapatbajnokságot 23 szám után.

Atlétáink az UTE legjobbjaival indultak együtt a hétvégi csapatbajnokságon, és az első napon 210.5 pontot gyűjtöttünk be, így több mint 18 ponttal előzzük meg a második helyen álló GEAC-Ikarus koalíciót.

A pontgyűjtést Szabó Beatrix kezdte meg, aki hármasugrásban negyedik lett, majd női rúdugrásban Szabó Diana a 3., Kováts Fanni a 4., Hornácsik Gréta az 5., Petry Alexandra pedig a 7. legjobb eredményt érte el.

Női 100-on dr. Nguyen Anasztázia értékes második helyet ért el, később pedig Jankovics Dániel 2.15-tel megnyerte a magasugrást. Ugyanebben a számban Zelena Zalán 2.00 méterrel 6., Deutsch Domonkos 1.95-tel a 7. lett.

Női gerelyhajításban Krizsán Xénia 4., Moravcsik Angéla 9., Sári Pálma 12., Marosi Viki pedig 16. lett, tehát ebben a számban sem maradtunk pontok nélkül. A nap végére a női 4x100 méter maradt, ahol a Krizsán Xénia, Szabó Beatrix, Kuti Nikolett, dr. Nguyen Anasztázia négyes a 6. lett.

Természetesen a felsorolt eredményeken kívül az UTE atlétái is jócskán hozzájárultak ahhoz, hogy élen állunk a pontversenyben, hiszen Madarász Viktória országos csúccsal megnyerte az 5000 méter gyaloglást, de említhetnénk Pozsgai Dániel szereplését is, aki 400-on lett második, vagy akár Vindics Balázst, aki 1500-on ért célba a második legjobb idővel.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!