Taekwondo
Patakfalvy Luca

Tenisz: Piros Zsombor és Jani Réka is szetthátrányból nyert meccset

Publikálva: 2022.09.08 Frissítve: 2022.09.08 Tenisz

Az MTK Budapest két teniszezője is nagyot küzdött csütörtökön: Piros Zsombor Cassisban, míg Jani Réka Bariban állt fel szetthátrányból, és jutott tovább az aktuális Challenger-tornáján.

Csütörtökön az MTK Budapest két teniszezője, Piros Zsombor és Jani Réka is fontos mérkőzésen volt érdekelt.

A Davis-kupa válogatott Piros Zsombor a selejtezős, és egyben hazai pályán versenyző Terence Atmane-nal találkozott a franciaországi Cassisban zajló ATP Challenger-verseny második fordulójában.

A francia játékos 22 perc alatt elvitte az első játszmát 6:1 arányban, a folytatásra viszont már összekapta magát Zsombor és érvényesítette akaratát. A döntő szettben igaz, brékhátrányból kellett visszajönnie, de végül 1:6, 6:4, 6:3-ra legyőzte ellenfelét. A hetedik helyen kiemelt Zsombi a negyeddöntőben a negyedik helyen rangsorolt, cseh Tomas Machackal (126.) találkozik.

Jani Réka délután a Bariban zajló salak pályás Challanger-torna nyolcaddöntőjében szerepelt a román Alexandra Ignatik ellen.

Réka az első szettet 6:2-re elveszítette, de aztán egyre jobb formát mutatott, és nagy csatában megfordította a mérkőzést, melyet végül 2:6, 6:3, 6:3-ra nyert meg. A negyeddöntőben olasz ellenfele lesz Errani vagy Cocciaretto személyében.

(Forrás: Magyar Tenisz Szövetség)

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!