Kézilabda
Szőke Szonja

Tenisz: Fucsovics kiesett a bécsi ATP-torna első körében

Publikálva: 2021.10.26 Frissítve: 2021.10.26 Tenisz

Marci két szettben kapott ki a világranglista 14. helyén álló brit játékostól, Cameron Norrie-tól.

Az MTK Budapest teniszezője, Fucsovics Márton az antwerpeni torna után Bécsben állt rajthoz, ahol azonban már az első körben komoly ellenféllel nézhetett farkasszemet, ugyanis a legjobb harminckettő között a brit Cameron Norrie-val sorsolták össze, aki a világranglista 14. helyét foglalja el.

Az előzetes esélyek ellenére klubunk kiválósága remekül kezdte az első szettet, brékelőnybe került, és már 4:1-re is vezetett, Norrie azonban magasabb fokozatba kapcsolt, és sorozatban négy játékot nyert, a játszmáért adogatott. Ekkor Marci húzott nagyot, és semmire vette el ellenfele szerváját, ami után már nem hibáztak, jöhetett a rövidítés. Ott fej-fej mellett haladtak a játékosok, egészen 5:4-ig, Norrie-nak viszont sikerült játszmalabdához jutnia, amit ki is használt.

A második szett sajnos már nem alakult ennyire szorosan, a brit teniszező kétszer is elvette Marci adogatását, míg a magyar játékos bréklabdáig sem tudott jutni, így másfél óra játék után Norrie jutott a bécsi ATP-torna nyolcaddöntőjébe.

Keménypályás ATP-torna, Bécs, összdíjazás: 1,97 millió euró (721 millió forint) első kör:
Cameron Norrie (brit)–Fucsovics Márton 7:6 (7–4), 6:1

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!