Atlétika
Nemes Rita

Felhívás: A kupameccsen folytatódik a jótékonysági csokigyűjtés! (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.12.02 Frissítve: 2019.12.02 Labdarúgás

Három játékosunk - Kanta József, Lencse László és Cseke Benjámin - üzent klubunk utánpótlás-játékosainak, a szülőknek és a szurkolóknak, hogy a csapat és a stáb mellett ők is járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez. A csokikat a keddi kupameccsre érdemes elhozni.

Az elmúlt évben az MTK Budapest is csatlakozott ahhoz a magánkezdeményezéshez, amelynek célja az volt, hogy minél több csokoládét sikerüljön összegyűjteni gyermekotthonokban élő gyermekek számára.

Egy éve az MTK Budapest csapatának játékosai és stábtagjai 358 tábla csokival járultak hozzá a gyermekotthonok apró lakóinak boldogságához (képünkön a tavalyi csokigyűjtési akciónk végeredménye látható).

Klubunk szeretne hagyományt teremteni, így a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is megismétlődik az akció. 

Ezúttal a fóti gyermekváros lakói számára gyűjtünk, az alábbi videón három játékosunk - Kanta József, Lencse László és Cseke Benjámin - üzent klubunk utánpótlás-játékosainak, a szülőknek és a szurkolóknak, hogy a csapat és a stáb mellett ők is járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez. 

December 3-án, a DVTK elleni kupameccs során is összegyűjtjük a segíteni szándékozó drukkerek nemes célra szánt csokoládéit a VIP bejáratnál és a shopban, de az ajándék a stadion titkárságán, valamint a shopban munkaidőben is leadható, míg a dósgyőri drukkerek a vendégszektornál adhatják le a csokikat.

Köszönjük azoknak, akik csatlakoznak!
Ne feledjük: adni jó! Tegyük közösen boldogabbá sok rászoruló Karácsonyát!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!