Karate
Sterck Laura

„Nem tudtuk átmenteni a nyerni akarást” – Horváth Balázs

Publikálva: 2020.12.20 Frissítve: 2020.12.20

Az NB I/B piros csoportban szereplő férfi kosárlabdacsapatunk, az MTK ELITE Basket 85–70-es vereséget szenvedett a Baja otthonában a bajnokság 13. fordulójában.

A Nagykőrösi Solymok KE ellen kiharcolt 72–69-es győzelmet követően szombaton újabb kihívás várt férfi kosárlabdacsapatunkra, az MTK ELITE Basketre, amely a tabella hatodik helyén álló Bajai Bácska FKE otthonában vendégeskedett. A mérkőzés sajnos meglehetősen egyoldalúan alakult. Az első két negyedben stabil, tízpontos előnyre tett szert ellenfelünk. A folytatásban kiegyenlítettebb volt a játék képe, a harmadik negyedben ugyanúgy 18-18 pontot szereztek a csapatok. Végül megint a bajaiak kapcsoltak magasabb tempóra, így a meccs végén 85–70-et mutatott az eredményjelző, és sajnos nem a mi javunkra.

 

Először is szeretnék gratulálni a Baja csapatának. Hat játékossal meg tudtak minket verni. Négyen is negyven percet játszottak. Azt gondolom, hogy ilyen rotációval felálló csapat ellen meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Nagyon sajnálom, hogy ez nem sikerült. A problémát abban látom, hogy a múltheti győztes meccsünk hozzáállását és nyerni akarását nem tudtuk átmenteni erre a találkozóra. Ha a játékosok nem akarnak gyorsan futni, nem akarnak jól kizárni, nem akarnak harcolni, akkor sajnos egyik figura és egyik játékrendszer sem működik megfelelően. Dolgozunk tovább és szeretnénk minél több győzelmet szerezni a folytatásban – értékelt Horváth Balázs közvetlenül a mérkőzés után.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!