Atlétika
Magyari Zoltán

„Mindig kész terveim vannak!”

Publikálva: 2020.07.24 Frissítve: 2020.07.24 Torna

Klubunk olimpikon tornásza, Böczögő Dorina picit pihen, aztán beleveti magát a munkába, hiszen már nincsenek is olyan messze a versenyek.

Néhány napos pihenőjét tölti klubunk olimpikon tornásza, Böczögő Dorina. A kis szünetnek különösebb oka nincs, ha csak annyi nem, hogy most belefér az időbe. Az idei fő verseny, a bakui Európa-bajnokság a tervek szerint decemberben kerül megrendezésre.

– Legutóbb 2017-ben volt nyáron szünetem, szóval nem mindennapos ez a helyzet. Nem volt betervezve, de most tényleg úgy érezzük, hogy belefért, és nagyon jól is telik. A sportot azért ilyenkor sem lehet teljesen hanyagolni, kedden például bementem a terembe mozogni.



A napokban szakosztályvezetőnk, Botyánszky Mariann arról beszélt, a tornászok munkája alapesetben alapozásból és felkészülésből áll, de most be kellett iktatniuk egy rendhagyó, úgynevezett szinten tartási időszakot is. Dorinának az újítás semmilyen gondot nem okozott.

– Mondhatom, hogy élvezem, mert új elemeket is próbálok tanulni, beépíteni. Nemsokára elkezdünk gyakizgatni, októberben pedig már jönnek a versenyek, szóval, ha ezt nézzük, nincs is annyira rengeteg időnk. Az Európa-bajnokság decemberi időpontja igen késeinek tűnik, ilyenkor még nem volt versenyem, de fel fogunk készülni. Hogy karácsony előtt lesz pár nappal, biztos különleges, ünnepi hangulatot is kölcsönöz.

Dorinától arról is érdeklődtünk, a december 17. és 20. közé tervezett kontinensbajnokság mennyire szól bele majd a karácsonyi ajándékvásárlásba, azaz utolsó pillanatra szokta-e hagyni a meglepetések beszerzését? Sportolónk megnyugtatta a szeretteit.

– Az biztos, hogy nem lesz sok idő az ajándékokra, ezért előtte kell beszerezni őket. De nekem mindig kész terveim vannak. Általában időben kész vagyok mindennel, és elképzelésem szerint ez idén is így lesz.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!