Atlétika
Nemes Rita

„Megértem, hogy most a biztonság az első” (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2021.01.21 Frissítve: 2021.01.20 Tenisz

A tervezettnél három nappal később, de végre elhagyhatta a hotelszobáját Fucsovics Márton, aki megérti a top három különleges bánásmódját.

– Milyen a melbourne-i karanténélet?

Nehéz. Így még sohasem voltam bezárva, négy napig ki sem léphettünk edzőmmel, Jancsó Miklóssal a szobából, kedden edzettünk először a szabadban.

– Ha kimehettek, az azt jelenti, hogy nem azonosítottak koronavírus-fertőzöttet azon a járaton, amellyel érkeztek, ugye?

Így van, az utazással minden rendben volt, és mivel nem találtak beteget a mi gépünkön, kimehetünk napi öt órára. De ezt is úgy kell érteni, hogy csak a teniszkomplexumba, egyébként teljesen el vagyunk zárva az ausztrál lakosságtól.

– Miért csak kedden gyakorolhattak a szabadban először, ha nem volt beteg a repülőn?

Előzetesen azt mondták a szervezők, hogy megérkezünk az országba, elvégeznek egy újabb koronavírustesztet, másnap pedig már edzhetünk is. Nos, mi pénteken landoltunk, ám rögtön az a hír fogadott bennünket, hogy csak vasárnap lehet elhagyni a szobákat. Azért tolták el egy nappal a kezdést, mert ugye fertőzötteket találtak a gépeken, és várták az újabb vizsgálatok eredményét. Hétfőn végül a közlekedés megszervezésével akadt probléma, ezért csak délutántól engedték ki a játékosokat.

A teljes interjút IDE kattintva olvashatják.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!