Tenisz
Babos Tímea

„Elégedettek lehetünk.”

Publikálva: 2020.07.13 Frissítve: 2020.07.13 Atlétika

Kiválóan sikerült a szezon első néhány versenye magasugróink számára.

Július második hétvégéjén magasugróink a Gödöllői EAC ugrónapján vettek részt, és nem is okoztak csalódást, hiszen Jankovics Dániel megnyerte a versenyt, míg Renner Luca a második helyen zárt. Edzőjük, Pogány Mihály jókedvűen nyilatkozott a viadalt követően.

– Még mindig a felkészülési időszakban, vagyunk, nem lazítottunk egyelőre az edzéseken, ehhez képest nagyon elégedettek lehetünk. Dani 2.16 centiméteres ugrása remek volt, és 2.20 méterre is akadtak jó kísérletei, míg Luca 1.79-es eredménye is örömteli a körülményekre való tekintettel. Óriási ellenszél volt a versenyen végig, amivel nem egyszerű megküzdeni.

A tavaly klubunkba érkező szakember arról is beszélt, milyen volt az utóbbi néhány hónap atlétáink számára.

– Szerencsére annyira nem érintette negatívan a csoportunkat, mert a járványhelyzet alatt is olyan körülmények között készülhettünk, ami keveseknek adatik meg. Ezúton is szeretném megköszönni az MTK Budapestnek, hogy segítettek átvészelni nekünk ezt az időszakot.

Misi zárásként azt is elárulta, mik a célok az idei szezonra.

– Szeretném, ha Dani és Luca is egyéni csúcsot ugrana. Előbbi képes lehet 2.22 körüli eredményre, utóbbi pedig 1.86 métert is ugorhat. Négy hét múlva lesz az országos bajnokság, akkorra próbáljuk időzíteni a topformát, utána még Szlovákiában versenyzünk, majd jön a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!