Keresés

Nyári felkészülési menetrend

Publikálva: 2018.07.10 Frissítve: 2018.07.10

A nyári felkészülés második hétvégéjén, július 14-én rögtön egy erős csapat ellen lép pályára női labdarúgóegyüttesünk. Az osztrák bajnok és szintén BL induló SKN St.Pölten Ausztria legjobb női klubcsapata, minden félszezonban színvonalas és hasznos mérkőzéseket játszunk ellenük.

Második nyári felkészülési mérkőzésünket a román bajnok Olimpia Cluj-Napoca ellen vívjuk 17-én. A kolozsváriak elleni találkozóra hazai környezetben kerül sor, az addigra teljesen rendbe hozott Salgótarjáni úti füves sportpályán.

A harmadik nyári felkészülési mérkőzésünket három nappal később, 20-án a lengyel ezüstérmes Medyk Konin ellen vívjuk ugyancsak hazai pályán.

A sorban negyedik nyári felkészülési mérkőzésünket már szokásosnak mondható edzőpartnerünkkel játszhatjuk 25-én. A horvát bajnok eszékiek ellen évente kétszer is megmérkőzünk, és ez most se lesz másként. Rendre nagy csatát vív egymással a két együttes, mely összecsapások remekül szolgálják a felkészülést.

A nyári alapozás második ausztriai fellépésén szintén egy megszokott edzőpartnerrel meccselhetünk. A Sturm Graz ellen fél évente megmérkőzünk a felkészülési időszakokban, legutóbb télen győztünk is ellenük Grazban.
A találkozóra ezúttal a határ menti Eltendorf városában kerül sor július 25-én.

Az utolsó edzőmérkőzést a ZFK Spartak, más nevén a Spartak Subotica ellen játsszuk augusztus 2-án. A szintén BL induló szerb bajnok régi ismerősünk, szinte már megszámlálhatatlan, hogy az elmúlt tíz évben hány alkalommal csaptunk össze a szabadkaiakkal, és biztosak lehetünk benne, hogy a Bajnokok-Ligája főpróbáján ezúttal is egy hasznos mérkőzést játszik egymással a két csapat.

 

 

Korábbi bejegyzések
09:05 Aranyérem Lengyelországból
19:35 Elkezdődött!
18:52 Szlovénia következik
18:05 Babos Tímea párosban negyeddöntős
10:32 A negyeddöntő a tét
09:00 Hajrá MTK! - Hétfői Szurkolnivaló
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!