Vívás – kard
Szatmári András

„Több hit és nagyobb akarat”

Publikálva: 2018.11.16 Frissítve: 2018.11.16 Kézilabda

Ezek kellenek a sikerhez Golovin Vlagyimir szerint.

A K&H női kézilabdaliga 9. fordulójában a GVM Europe-Vác látogat az Elektromos Csarnokba.

Szilágyi Zoltán tanítványai a tabella 6. helyén állnak, 5 győzelemmel és 3 vereséggel: legyőzték a Dunaújvárost, a Siófokot, a Békéscsabát és a Kisvárdát, kikaptak az Érdtől, a Győrtől és az FTC-től.

A mieink a 10. helyről várják a vasárnapi találkozót, 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel: legyőztük az Egert és a Mosonmagyaróvárt, pontot raboltunk Budaörsről, alulmaradtunk az FTC-vel, a Győrrel, az Érddel, a Fehérvárral, a Debrecennel és a Dunaújvárossal szemben.

A vendégek legeredményesebb játékosa a 8 meccsen 39 találatot jegyző Karoline De Souza. Összehasonlításképpen, a mi házi gólkirályunk Karnik Szabina 9/58-as mutatóval.

– Magunkat elnézve, nehéz meccsünk lesz – vélekedett Golovin Vlagyimir. – Több hit és nagyobb akarat kellene, hogy jó eredményt tudjunk elérni. A Vácnak remek kapusa és gyors szélsői vannak, akik óriási iramot diktálnak: minden támadásban vétett hibánkat keményen meg fogják büntetni. Nagyon oda kell figyelnünk a visszarendeződésre, a lerohanások elleni védekezésre. Sok sérültje van a Vácnak, de most visszatért Lakatos Rita, aki nagy erősítés, igaz, neki is újra be kell illeszkednie a csapatba.

A vasárnapi összecsapáson Sándor László és Szikszay Csaba fújja a sípot.

2018. november 18. 17:00 MTK Budapest–GVM Europe-Vác (K&H liga, 9. forduló); Elektromos Csarnok


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!