Atlétika
Nagy Marcell

„Nem a feljutás, a bajnoki cím motivál” (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.02.21 Frissítve: 2018.02.21 Labdarúgás

Derűs hangulatban zajlott a szurkolói ankét.

Kedd este, az Új Hidegkuti Nándor Stadion VIP termében rendezték az immár megszokott szurkolói ankétot. A klubot Polyák Balázs sportigazgató, Feczkó Tamás vezetőedző, illetve Gera Dániel, Kanta József, Schäfer András és Torghelle Sándor képviselte. A beszélgetést Stern Péter, az MTK Baráti Kör elnöke moderálta.

– Mindannyian tanúi vagyunk, hogy új közösség épül a labdarúgó-szakosztályban – kezdte Stern Péter. – Újradefiniálódott a szurkolók és a csapat kapcsolata, hatalmasat léptünk előre a korábbi évekhez képest.

Polyák Balázs röviden értékelte az őszt.

– A szezon előtt kijelöltük az utat, amelyen a csapatnak végig kell mennie, hogy az MTK visszajusson az őt megillető helyre, a legjobbak közé, az első osztályba – tekintett vissza sportigazgatónk. – Az eddigi eredmények arra engednek következtetni, hogy jó úton járunk.

Feczkó Tamás is kiemelte a szurkolótábor és a csapat őszi egymásra találását.

– Nagyon szépen köszönöm, hogy az elmúlt fél évben végig mellettünk álltatok, még akkor is, amikor az ellenfél vezetett. Igaz, erre nem sokszor volt példa az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, de ti ilyenkor is kitartottatok mellettünk és segítettetek – köszönte meg a támogatást vezetőedzőnk. – Elmondtam a szezon előtt, hogy engem nem az motivál, hogy feljusson a csapat, hanem hogy ezt bajnokként tegye. Más nem elfogadható. A klub múltja és a szurkolótábor is ezt érdemli. A játékosok is így gondolják, ez a cél lebeg a szemük előtt.

A sokadik ankétján résztvevő Kanta József is köszöntötte a szurkolókat, majd elismerte, bár nehezen tud már újat mondani az egybegyűlteknek, továbbra is megtiszteltetésnek tartja, hogy a klubot képviselheti.

Ezt követően jó hangulatú beszélgetés vette kezdetét, mely során a csapat és a stáb megjelent tagjai, illetve a vezetők készséggel válaszoltak a közönség soraiból záporozó kérdésekre. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!