Atlétika
Krizsán Xénia

„Még nem értünk el semmit”

Publikálva: 2018.02.22 Frissítve: 2018.02.22 Röplabda

Nem szabad jóllakni az eddigi sikerekkel, véli Tóth Gábor.

Remek mérleggel zárta a múlt hetet csapatunk: előbb a nagy rivális Gödöllő otthonában tudtunk nyerni 3:1-re, majd kevesebb mint 24 órával később a Palotát győzte le alaposan megfiatalított együttesünk.

– Kihoztunk mindent a hétvégéből – tekintett vissza Tóth Gábor, vezetőedző. – Fontos, hogy fel tudtuk ismerni és ki is tudtuk használni a kínálkozó lehetőséget, és megszereztük mind a hat pontot. Külön öröm, hogy a fiatalok remekül szálltak be, bizonyították, lehet rájuk számítani.

Vasárnap újabb nehéz erőpróba vár Kötél Zsaniékra: a Hungast-Haladás Szombathely otthonában lépünk pályára. A két csapat első meccsét 3:0-ra nyertük a Városmajorban, de a tabellára pillantva egyértelművé válik, nem szabad a januári mérkőzésből kiindulni.

– A szombathelyieknek nagyon kell ez a győzelem, több okból is – vélekedett vezetőedzőnk. – Egyrészt jelentős ponthátrányban vannak, másrészt bizonyítani szeretnének a saját közönségük előtt – ahogy mindenki. A mi szempontunkból a legfontosabb, hogy meg kell tudnunk tartani a megfelelő fegyelmet és koncentrációt. Nem szabad jóllaknunk! Ez a legnehezebb feladat, mert – bár vezetjük az alsóházat – még semmit nem értünk el. Semmi nem dőlt még el, az utolsó három forduló dönt szinte mindenről.

A vasárnapi mérkőzésen Gyulai Géza és Horváth Miklós fújja a sípot.

2018. február 25. 18:00 Hungast-Haladás Szombathely–MTK Budapest; Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci út 3.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!