Atlétika
Jankovics Dániel

„Hinnünk kell, hogy meg tudjuk csinálni!”

Publikálva: 2017.11.14 Frissítve: 2017.11.13 Kézilabda

A Vácot fogadjuk a téli szünet előtti utolsó bajnokin.

Csapatunk múlt hét pénteken négygólos vereséget szenvedett Székesfehérváron, így kiesett a Magyar Kupából. Bár az eredmény nagyjából hűen tükrözi az erőviszonyokat, a játék képe alapján mégis úgy tűnt, nem mindenki tudta túltenni magát a kecskeméti vereségen.

– Volt egy-két gyengébb teljesítmény olyanoktól, akiktől előzetesen többet vártam, igaz, kellemes meglepetések is értek: Hlogyik Petra és Kuti Betti is remekül szállt be, bizonyították, a jövőben is lehet rájuk számítani – tekintett vissza Golovin Vlagyimir. – Ezúttal hiányzott a tűz a csapatból, sokkal élesebbek szoktunk lenni az ilyen meccseken. Most sajnos kicsit gépiesen mozogtunk.

A téli szünet előtti utolsó mérkőzését a GVM Europe-Vác ellen játssza csapatunk szerdán. Vova szerint gyökeres változásra lesz szükség, ha meg akarjuk szerezni a szezon első bajnoki győzelmét.

– Kell majd a tűz – ami legutóbb hiányzott –, anélkül nem fog menni. Jobban kell koncentrálnunk, és hinnünk kell magunkban, hogy meg tudjuk csinálni – jelölte ki az utat Vova. – Nagyon sok betörésre, hosszú lefolyású játékokra számítok a Váctól. A legfontosabb, hogy türelmesek legyünk védekezésben, sokat dolgozzunk, és a betörési lehetőségeket kizárjuk.

A szerdai találkozón Bíró Ádám és Kiss Olivér fújja a sípot.

2017. november 15. 18:30 MTK Budapest – GVM Europe-Vác; K&H női kézilabdaliga mérkőzés, Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!