Kézilabda
Kekezovity Anna

„Hazai pályán egyértelműen a győzelem a cél”

Publikálva: 2019.09.18 Frissítve: 2019.09.17 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 4. fordulójában a Dunaújvárost látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban.

A kétpontos csapatok csatáját rendezik szombat este a Népfürdő utcában: Golovin Vlagyimir tanítványai a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiát fogadják az Elektromos-csarnokban.

György László együttese a Békéscsaba legyőzésével kezdte a szezont, majd alulmaradt az Érddel és az FTC-vel szemben – igaz, mindkétszer alaposan megnehezítette ellenfele dolgát.

A mieink sima vereséget szenvedtek a Vác és a Ferencváros otthonában, legyőzték a Békéscsabát, majd a legutóbbi fordulóban az Érd Arénában ismét pont nélkül maradtak.

Az eredmények jól mutatják, hogy csapatként nagyon jó a Dunaújváros, a sok sérült ellenére is – szögezte le Golovin Vlagyimir. – De nekünk most inkább magunkkal kell foglalkoznunk, hogy kijavítsuk a hibákat, amelyeket meccsről meccsre elkövetünk. Hazai pályán egyértelműen a győzelem a cél, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a két pontot.

A szombati mérkőzésen Bíró Ádám és Kiss Olivér fújja a sípot, a hivatalos személyek Szabó János és Pordán József lesznek.

2019. szeptember 21. 18:00 MTK Budapest–Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (K&H liga, 4. forduló); Elektromos-csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!