Atlétika
Krizsán Xénia

„Fejben kell erősnek lennünk”

Publikálva: 2017.09.19 Frissítve: 2017.09.19 Kézilabda

A tavalyi bronzérmes Érd otthonába látogat az MTK Budapest női kézilabdacsapata.

A K&H női kézilabdaliga második fordulójában a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC látogatott az Elektromos Csarnokba, ahol 40-25-re legyőzte az MTK Budapestet.

– A Siófok és a Győr ellen is elrontottuk az első félidőt, meg kell keresni az okokat, hogy mi a gond, mitől vagyunk megszeppenve. Ebben a bajnokságban senkinek nem adhatunk egy játékrésznyi előnyt, egyszerűen nem fér bele – vélekedett Golovin Vlagyimir, az MTK Budapest vezetőedzője. – A második félidő már tetszett, a védekezés és a támadás egyaránt, fel tudtuk venni a Győr által diktált ritmust. Az első 15 percet leszámítva többnyire bejöttek a dolgaink, gólokat is lőttünk. Egyedül az első félidőben kihagyott nyolc ziccer miatt van hiányérzetem, az rengeteg.

A harmadik fordulóban újabb nehéz összecsapás vár a kék-fehérekre: a tavalyi bronzérmes Érd otthonába látogatnak. A két csapat felkészülési mérkőzésen már találkozott egymással augusztusban, akkor az Érd nyert 38-27-re.

– Nem könnyű bármilyen célt meghatározni, megnéztem az Érd meccseit, és úgy tűnt, erősödtek tavalyhoz képest – ismerte el Vova. – Még talán nehezebb is lesz a támadójátékunkat összerakni az általuk preferált 4-2-es, 5-1-es védekezéssel szemben, mint a Győr ellen. Ugyanúgy fejben kell erősnek lennünk, és persze a visszarendeződésekre is oda kell figyelnünk, hogy ne kapjunk könnyű gólokat.

2017. szeptember 21. 18:00 Érd – MTK Budapest; K&H női kézilabdaliga mérkőzés, Érd Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!