Taekwondo
Patakfalvy Luca

„Ezt dobta a gép”

Publikálva: 2017.07.22 Frissítve: 2017.07.22 Kézilabda

Golovin Vlagyimir mesélt a felkészülés első teljes hetéről, a folytatásról, illetve a sorsolásról.

Július 13-án találkozott először – a nyári szünetet követően – az MTK Budapest női kézilabdacsapata. A lányok már túl vannak a felméréseken, és az első pár edzésen.

Fáradtak, de ez érthető, hiszen ez volt az első teljes hetünk a felkészülésben – kezdte Golovin Vlagyimir, vezetőedző. – Az eddigiek alapján úgy tűnik, becsületesen dolgoztak a nyáron, mindenki betartotta az egyéni edzésprogramot. Ez önmagában nem sokat jelent, de így legalább többet tudunk foglalkozni a labdás feladatokkal.

Nagyon hosszú hetek állnak még a kék-fehérek előtt, rengeteg munka vár rájuk a szeptemberi rajtig.

– A válogatott összetartás miatt a jövő héten ismét a Ferencvárossal dolgozunk együtt, vegyesen lesznek labdás és erőnléti edzések is. Augusztus másodikán játsszuk az első edzőmeccset, épp az FTC ellen, aztán jönnek a felkészülési tornák. Bízom benne, hogy a rajtra formába lendülünk.

A múlt héten elkészült a K&H női kézilabda liga következő szezonjának a sorsolása, és bizony Fortuna ezúttal nem fogta a kék-fehérek kezét: Golovin Vlagyimir együttese a siófoki rajtot követően az előző kiírás első négy helyezettjével (Győr, FTC, Érd, Dunaújváros) találkozik.

– Nem voltunk szerencsések, nagyon komoly ellenfelekkel kezdünk. Igaz, tavaly például jó sorsolásunk volt, mégsem tudtunk élni vele – vélekedett Vova. – Tudjuk, miként erősítettek a riválisok, az első hat fordulóban csoda kell a pontszerzéshez. Jobb lett volna, ha van az elején egy-két nyerhető meccs, már csak az önbizalomszerzés miatt is. De most ezt dobta a gép. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!