Tenisz
Piros Zsombor

„Csak a kemény munkának lesz eredménye”

Publikálva: 2017.09.01 Frissítve: 2017.09.01 Röplabda

Kötél Zsanett, az MTK Budapest női röplabdacsapatának kapitánya bizakodó.

Beindult a nagyüzem a városmajori Ikercsarnok röplabdás felében: Tóth Gábor vezetésével már harmadik hete készülnek a lányok.

– Szimpatikus a társaság, nagyon jó a lányok hozzáállása. Az edzések kemények, de csak a kemény munkának lesz eredménye, legalábbis én ebben hiszek – mesélte az egyik új igazolás, Kötél Zsanett. – Még most nehezek a lábak, karok, mert sok az erősítés, de idővel majd átkerül a hangsúly a labdás gyakorlatokra.

A sokszoros válogatott, Franciaországot is megjárt Kötél Zsani lesz a szinte teljesen kicserélődött, megfiatalított csapatkapitánya.

Tavaly Gödöllőn már megtapasztalhattam milyen ez a szerep, de egyelőre még így is elég furcsa, nehezen szokom meg, hogy én vagyok a rangidős. De alapvetően nyitott vagyok, megtalálom a közös hangot a társaimmal, szeretek mindenki felé közeledni, kortól függetlenül. A többiek is tisztelettel, bizalommal közelednek felém, szóval nem lesz gond.

Lassan kezd kialakulni a felkészülési mérkőzések menetrendje, az már biztosnak tűnik, hogy Tóth Gábor együttese az idén is pályára lép a Szeles Péter emléktornán. A kék-fehéreknek fel is kell kötniük a nadrágot, ha helyt akarnak állni az NB I-ben.

– Az egy év múlva induló Szuperliga miatt az első három hely egyikét célozzuk meg a csoportban, bár nem lesz könnyű dolgunk, mivel például már az újonc Szombathely is négy külföldit igazolt – vélekedett Zsani. – Persze a légiósok hiánya nem feltétlenül jelent hátrányt, kemény munkával és jó csapategységgel le lehet győzni szinte bármelyik riválist. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!