Atlétika
Szentgyörgyi Zita

„A Békéscsaba hazai pályán mindenkire veszélyes lehet”

Publikálva: 2020.02.06 Frissítve: 2020.02.05 Kézilabda

Nehéz meccs vár ránk a kiesés elől menekülő Békéscsaba otthonában.

A K&H női kézilabdaliga 15. fordulójában csapatunk a EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE otthonába látogat. A két együttes őszi meccsét 29-27-re nyertük az Elektromos-csarnokban, és ezúttal is szoros összecsapásra van kilátás.

Szombati ellenfelünknek mindössze három pontja van: Szombathelyen tudott nyerni, illetve a Szent Istvánnal játszott döntetlent. A Békéscsabának hat pont a lemaradása a Mosonmagyaróvár, Kisvárda, Fehérvár, SZKKA négyeshez képest, igaz, az MKC kivételével mindnél eggyel kevesebb meccset játszott.

Golovin Vlagyimir tanítványai 16 meccsen 14 pontot gyűjtöttek: legyőzték a Békéscsabát, a Debrecent, a Szombathelyet, a Kisvárdát, a Szent Istvánt és a Fehérvárt, illetve „ikszeltek” a Dunaújvárossal és az FTC-vel.  
A Békéscsaba legeredményesebb játékosa a 13 meccsen 82 találatot jegyző Kopecz Barbara, míg nálunk a 16/94-es mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

A Békéscsaba hazai pályán mindenkire veszélyes lehet, akármilyen kevés pontja is van – figyelmeztetett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Nehéz meccsre számítok, de igyekszünk kihozni magunkból a maximumot, és meglátjuk, mire lesz elég.

A szombati mérkőzésen Horváth Péter és Marton Balázs fújja a sípot, a hivatalos személyek Medvegy Péter és Juhász István.

2020. február 8. 18:00 EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE–MTK Budapest (K&H liga, 15. forduló); Városi Sportcsarnok Békéscsaba



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!