Vívás – kard
Szatmári András

Hírek

Vívás – kard 2023.06.21 Vívás: Szatmári András és Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ)

Vívás: Szatmári András és Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ) Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, államvizsgázott, indul az Európa Játékokon. Szatyi és edzője a Hazafutásban nyilatkozott Szegő Tibornak.

Vívás – kard 2023.06.21 Vívás: még lehet jelentkezni nyári vívótáborunkba

Vívás: még lehet jelentkezni nyári vívótáborunkba Augusztus 7-11. és 14-17. között az MTK Budapest Pézsa Tibor Vívóterme várja a kardozás iránt érdeklődő fiatalokat.

Vívás – kard 2023.06.20 Vívás: „Sokat segített, hogy felszabadultan vívtam” – Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Sokat segített, hogy felszabadultan vívtam” – Szatmári András (LAPSZEMLE) Szatmári Andrást még mindig foglalkoztatja, hogy elszalasztotta a lehetőséget, és nem lett egyéniben Európa-bajnok, ám Gárdos Gábor tanítványa az ezüstben is igyekszik megtalálni a pozitívumokat. Szatyi a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.

Vívás – kard 2023.06.17 Vívás: Szatmári András ezüstérmes az Európa-bajnokságon

Vívás: Szatmári András ezüstérmes az Európa-bajnokságon Az MTK Budapest kardvívója, Szatmári András ezüstérmet nyert a plovdivi Európa-bajnokságon.

Vívás – kard 2023.06.16 Vívás: „Élmény lesz ilyen helyen dolgozni” – Gárdos Gábor (VIDEÓ)

Vívás: „Élmény lesz ilyen helyen dolgozni” – Gárdos Gábor (VIDEÓ) Kardozóink edzőjét, Gárdos Gábort kérdeztük az épülő MTK Sportparkról, ahol kardvívóink is helyet kapnak.

Vívás – kard 2023.06.11 Vívás: „Örülök neki, hogy ilyen helyen készülhetünk majd” – Szatmári András (VIDEÓ)

Vívás: „Örülök neki, hogy ilyen helyen készülhetünk majd” – Szatmári András (VIDEÓ) Kardvívónkat, Szatmári Andrást kérdeztük az épülő MTK Sportparkról, valamint a júniusi, fontos versenyekkel teli programról.

Vívás – kard 2023.06.07 Vívás: jönnek a nemzetközi versenyek

Vívás: jönnek a nemzetközi versenyek A Magyar Vívó Szövetség elnökségi ülésén elfogadta a plovdivi egyéni Európa-bajnokság, a krakkói Európa Játékok és a csengtui Universiadén részt vevő magyar válogatott összeállítását.

Vívás – kard 2023.06.03 Vívás: fontos európai versenyek következnek

Vívás: fontos európai versenyek következnek Olimpiai kvalifikációs egyéni Európa-bajnokságot rendeznek Plovdivban, egyéni Európai Játékokat Krakkóban, majd kvalifikációs Európai Játékokat, egyben csapat Európa-bajnokságot Krakkóban.

Vívás – kard 2023.05.18 Vívás: „Rendkívül pozitív hétvégét zártunk” – Szatmári András (GALÉRIA)

Vívás: „Rendkívül pozitív hétvégét zártunk” – Szatmári András (GALÉRIA) Kardozónk, Szatmári András nagyszerű hétvégét zárt, hiszen csapatban aranyérmet szerzett, egyéniben pedig hatodik lett a madridi, olimpiai kvalifikációs világkupán. Szatyit a hétvége történéseiről, valamint a közelgő világversenyekről beszélt.

Vívás – kard 2023.05.14 Vívás: világkupagyőztes a férfi kardcsapat! (VIDEÓ)

Vívás: világkupagyőztes a férfi kardcsapat! (VIDEÓ) Szatmári Andrásék megnyerték a madridi világkupaversenyt.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!