Taekwondo
Patakfalvy Luca

Véget ért a Nemzetek Ligája

Publikálva: 2020.08.05 Frissítve: 2020.08.05 eSport

Esport válogatottunk az ötödik helyen végzett.

A Nemzetek Ligája utolsó fordulójában a magyar csapat Írország és Dánia ellen lépett pályára. Az odavágón mindkét mérkőzésen győzni tudott válogatottunk. 3–2-re az ír, 4–0-ra a dán csapat ellen, így egyértelmű esélyesként várhatták a találkozókat ifjaink. Felforgatott felállással léptek pályára Ráczék, olyan játékosok is játszottak, akik eddig nem kaptak lehetőséget. 

Magyarország–Írország 1–0

A nyolcadik helyen álló ír válogatott ellen nehézkesen, de sikerült a győzelem. A védelem kapott gól nélkül le tudta hozni a találkozót annak ellenére, hogy először játszottak ilyen összetételben. 

Dánia–Magyarország 1–4

A sereghajtó ismét négy alkalommal kapitulált a magyar csapat ellen, azonban most be tudtak találni a skandinávok.

Magyarország 27 ponttal az ötödik helyen zárt, ami remek teljesítmény. Válogatottunk előtt végző együttesek mind az európai (illetve Marokkó esetében az afrikai) elitbe tartoznak, így nem vallott szégyent a magyar csapat. Több játékos ráadásul most került be először az „A” keretbe, így részükről néhol a rutin és az összhang is hiányzott. 

Szakosztályunkból Hajdú Viktor és Fehér Bálint szerepelt a sorozatban. Viktor három mérkőzésen négy találatot jegyzett, így elégedett lehet teljesítményével. Bálint tizenöt alkalommal lépett pályára hátvédként, gólt nem szerzett. 

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!