Karate
Sterck Laura

Vasárnap a Nyíregyháza Spartacus lesz az ellenfél a Bozsik stadionban

Publikálva: 2014.09.29 Frissítve: 2014.10.05 Labdarúgás

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak az MTK BUDAPEST – Nyíregyháza Spartacus FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Az MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus FC – 2014. október 5-én, vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő – mérkőzésre, a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba.

Az MTK BUDAPEST és a Nyíregyháza Spartacus FC szurkolói 2014. szeptember 29- től folyamatosan az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Kérünk mindenki jegyvásárláshoz vigyék magukkal szurkolói kártyájukat!

A vendégszektorba a jegy egységesen 1400 forint/fő.

Az internetes jegyvásárlás is már csak szurkolói kártyával lehetséges. Kérjük az érdeklődőket, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket.

Nyíregyháza Spartacus FC szurkolói az alábbi helyeken vásárolhatják meg jegyeiket elővételben:   

  • Sky Travel Utazási Iroda
    Nyíregyháza, Szabadság tér 4.
    H-P: 8:00-18:00 Szo: 9:00-13:00
  • Sky Travel Utazási Iroda Kisvárda
    Kisvárda, Csillag utca 29.
    H-P: 8:00-17:00
  • Autoclub Travel
    Nyíregyháza, Dózsa György utca 9.
  • Neckermann Utazási Iroda
    Nyíregyháza, Szent István utca 1.
  • OTP Travel Kft.
    Nyíregyháza, Hősök tere 2.
  • Quaestor Travel
    Nyíregyháza, Kossuth tér 8
  • Vásárosnamény: Agentura Adventure Utazási és Jegyiroda Kft.
    Vásárosnamény, Szabadság tér 9.
  • Mátészalka: Zendra Tours Utazási Iroda
    Mátészalka, Szalkai L. u. 15.

A mérkőzés napján a Bozsik Stadionba, a helyszínen is megválthatják jegyeiket, a mérkőzés napján a jegypénztárak 14:30-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.


Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

 

A névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben. 

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától. A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!