Atlétika
Szabó Beatrix

Vani az U20-as válogatottban

Publikálva: 2017.12.25 Frissítve: 2017.12.25 Kosárlabda női

Négynapos edzőtáborba utazik fiatal bedobónk, aki Cziczás László utánpótlás-válogatottjával készül két ünnep között.

A női kosárlabda NB I-ben szereplő felnőtt együttesünk tagjaként, Szeitl Vanessa is megkapta évvégi válogatott meghívóját. 19 éves bedobónk az U20-as csapat fehérvári edzőtáborában vesz részt négy edzésen december 27-29 között, majd tér vissza a két ünnep közt is edzésben lévő fővárosi klubjához.

Vani idén nyáron érkezett hozzánk Pécsről, és bár az NB I-ben kevesebb lehetőséghez jut eddig, az amatőr bajnokságban szépen teljesít. Az élvonalban négy meccsen szavazott neki bizalmat Nagy Dóra, B-csoportos teljesítménye viszont annál imponálóbb. 7 meccsen, kezdőként kereken 7 pontot átlagolt eddig, 3 lepattanóval és valamivel több, mint 2 gólpasszal.

Korábban U16-os, U18-as és a tavalyi U20-as Európa-bajnokságon bronzérmet szerző társaságnak is tagja volt. Decemberi válogatottságáról így nyilatkozott:

– Ha rövid is lesz, várom ezt a pár napot. Jó lesz újra találkozni a lányokkal, akik már igazán az én korosztályom, hiszen tavaly nálam idősebbekkel szerepeltem az Eb-n. Biztos jó hangulatú edzőtábor lesz.

/ kép forrása: peacpecs.hu /

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!