Atlétika
Krizsán Xénia

Újabb nehéz erőpróba

Publikálva: 2018.04.05 Frissítve: 2018.04.05 Kézilabda

A K&H liga 19. fordulójában Kisvárdára látogatunk.

36-20-as vereséget szenvedett csapatunk a legutóbbi, Ferencváros elleni mérkőzésén, ugyanakkor Golovin Vlagyimir szerint voltak pozitívumai a meccsnek.

– A második félidő csalódás volt, viszont az elsőben nagyszerűen küzdöttünk, kihasználtuk a Fradi hibáit. Ezt a mentalitást vihetjük magunkkal a folytatásra, mivel a mai kézilabdában általában az a csapat győz, amely ki tudja használni ellenfele hibáit.

Csapatunk ezzel letudta összes mérkőzését a tabella első négy helyezettje ellen (Győr, FTC, Érd, Dunaújváros), a folytatásban – papíron – könnyebb meccsek jönnek.

– A lányok tudják, hogy bravúrpontok kellenek a bennmaradáshoz, és lesz egy-két kvázi kötelező győzelem is – igaz, sokszor borult már a papírforma ebben a bajnokságban. A hátralévő nyolc fordulóban igyekszünk minden adódó lehetőséget megragadni, ehhez csak el kell hinnünk, hogy jók vagyunk.

Pénteken a K&H liga ötödik helyén álló Kisvárdai KC otthonába látogatunk. Vlatko Djonovics tanítványai remek formában vannak, legutóbbi nyolc meccsüket mind megnyerték.

– Nem lesz egyszerű dolgunk, az edzőváltás óta szárnyal a Kisvárda, a legutóbbi nyolc meccsét megnyerte. Ugyanakkor a játék képét tekintve felemás benyomásaim vannak, a Vasas ellen például kimondottan darabosan mozogtak, bár ez betudható a válogatott szünetnek is. 8-9 igen komoly játékosuk van, ettől függetlenül mindent megteszünk, ami tőlünk telik.

A pénteki mérkőzésen Nagy Ferenc és Túróczy József fújja a sípot.

2018. április 6. 17:00 Kisvárdai KC–MTK Budapest; Városi Sportcsarnok (4600 Kisvárda, Flórián tér 6.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!