Kézilabda
Dakos Noémi

Újabb két alapember hosszabbított (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2018.02.27 Frissítve: 2018.02.27 Kézilabda

Dakos Noémi és Tóth Eszter is kék-fehérben folytatja.

Karnik Szabina, Slakta Petra, Termány Rita és Golovin Vlagyimir után csapatunk két újabb meghatározó sportolója döntött úgy, a következő szezonban is az MTK Budapest színeiben szeretne játszani: Dakos Noémi és Tóth Eszter.

Nonó 2015 nyarán igazolt hozzánk Vácról. Első szezonja olyannyira jól sikerült, hogy 2016 júniusában már a válogatottban is bemutatkozhatott: a Finnország elleni Eb-selejtezőn két góllal debütált a nemzeti csapatban. Csapatkapitányunk 80 tétmeccsen 184 gólig jutott kék-fehérben.

Most ugyan egyéves szerződést írtam alá, de amíg jól érzem magam itt és hasznára vagyok a csapatnak, maradok – jelentette ki Nonó.

Tóth Eszter 2016-ban érkezett, szintén Vácról. A 26 éves irányító szinte azonnal csapatunk alapemberévé vált, az idei szezonja pedig olyannyira jól sikerült, hogy Kim Rasmussen figyelmét is felkeltette, több alkalommal is meghívót kapott a válogatott összetartásaira. Eszti 48 tétmeccsen 131 gólt szerzett kék-fehérben.

– Nagyon jól érzem magam itt, szeretek a lányokkal és Vovával is együtt dolgozni, ezért hosszabbítottam – újságolta a tőle megszokott mosollyal Eszti.  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!