Tenisz
Gálfi Dalma

Új szerepkörben

Publikálva: 2017.09.20 Frissítve: 2017.09.20 Atlétika

Krizsán Xénia házigazdaként is megállta a helyét.

Kedden a Magyar Atlétika Szövetség az Új Hidegkuti Nándor Stadionban tartott évértékelő sajtótájékoztatót, hogy visszatekintsenek a 2017-es eredményekre. 

Az eseményen részt vett Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója, Gyulai Miklós, a Masz elnöke, Márton Anita, világbajnoki ezüstérmes súlylökő, dr. Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó, Halász Bence, U23-as Európa-bajnok kalapácsvető, Rivasz-Tóth Norbert, U23-as Európa-bajnok gerelyhajító, valamint az MTK Budapest kiválósága, Krizsán Xénia, világbajnoki 9. helyezett.

Xéni maga is befejezte a hétvégén a szezonját, miután Talenceben szerzett második helyet rangos többpróba viadalon. Ugyan idei eredményei alapján joggal foglalhatott volna helyet a jelenlévő atléták mellett, Deutsch Péter klubelnök kérésére ezúttal az esemény háziasszonyaként kapott szerepet.

Az MTK hétpróbázója a rekortánon is mutatott magabiztossággal dobta kérdéseit társainak, akik készségesen számoltak be múltbéli eredményeikről, és osztották meg velünk céljaikat a jövőre nézve.

A jelenlévők eredménysorát nézve jó kezekben van a magyar atlétika jövője, ráadásul Xéni azt is megmutatta, a pályán kívül sem kell legjobb sportolóinkért aggódni. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!