Atlétika
Jankovics Dániel

Új edzővel készül Babos Timi (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.09.21 Frissítve: 2018.09.20 Tenisz

Nick Horvat csatlakozott teniszezőnk csapatához.

Határozatlan idejű szerződéssel, a 40 éves Nick Horvat irányítja a jövőben – edzőként – Timi pályafutását. A horvát szakember először a linzi versenyen, majd utána Luxemburgban lesz ott a stáb tagjaként.

– Egy korszak lezárult, de remélem, hogy a most kezdődő fejezet még sikeresebb lesz, mint az eddigiek. Ebben segítségemre lesz Nick Horvat, mint edző, Kellner Ádám ütőpartner és Kapuvári Csaba erőnléti edző. Izgatottan várom az év hátralévő részét, tele vagyok energiával, megyünk tovább előre – nyilatkozta Timi.

Az 1978. július 15.-én született Nikola (Nick) Horvat 2006 és 2008 között segédedzőként és ütőpartnerként segítette – a korábbi Top 10-es – Mario Ancsics pályafutását, 2007-ben kapitánya volt hazája Hopman-kupa csapatának. A szakember 2008 és 2013 között hazája szövetségében dolgozott a junior válogatott élén, többek között Borna Csoricsot is segítette. A 2016-os és 2017-es szezonban Donna Vekics edzője volt, akivel a világranglista 109. helyéről a karriercsúcsot jelentő 45. pozícióig lépett előre. A zágrábi egyetemen szerzett szakirányú végzettséget.

Forrás: babostimea.hu, fotó: nickhorvat.com

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!