Tenisz
Fucsovics Márton

Túl az első napon

Publikálva: 2018.11.17 Frissítve: 2018.11.21 Torna

Jól sikerült a mesterfokú tornászbajnokság első napja.

A hétvégén rendezik a tornászok mesterfokú bajnokságát Győrben. Pénteken a csapatok mérték össze tudásukat, illetve kihirdették az idei egyéni összetett bajnoki eredményeket.

Hosszú és nehéz év áll klubunk két kiválósága, Böczögő Dorina és Schermann Bianka mögött. A lányok mégis – utolsó erőtartalékaikat felhasználva – rajthoz álltak, így csapatunk a második fordulóban a második helyen végzett, alig négy tized ponttal lemaradva a végső győztestől. A Böczögő Dorina, Schermann Bianka, Kateryna Shumeiko, Klein Eszter, Medved Regina összeállítású csapat – az ifikhez hasonlóan – végül bronzérmes lett összetettben.

Egyéniben Böczögő Dorina a harmadik, Schermann Bianka az ötödik helyen végzett összetettben. Jól mutatja a mezőny erejét, hogy az első négy helyen a dohai világbajnokságon szereplő tornászok foglaltak helyet.

Szombaton és vasárnap a szerenkénti finálékkal folytatódik a bajnokság: szombaton ugrás és korlát, vasárnap gerenda és talaj. A kisebb bokasérüléssel küzdő Böczögő mind a négy szeren döntőzik, Schermann Bianka Kanyó Éva díjat kapott legmagasabb ifjúsági gerenda pontszáma alapján. 
Dorina hősiesen szerepel, elnézve a lábát.

Túl az első napon

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!