Karate
Hárspataki Gábor

Túl a negyedik edzőmeccsen

Publikálva: 2019.08.08 Frissítve: 2019.08.08 Kézilabda

A DVSC SCHAEFFLER otthonában léptünk pályára.

DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest 31-22 (15-11)

MTK Budapest: Suba – Dávid-Azari 1, Mihálffy 1, Tóth E. 4 (2), Dakos, Gerháth 3, Fekete B. 1
Csere: Sági – Szabados G., Pál T. 9 (3), Sallai N. 1, Szöllősi-Zácsik 1, Zsiborás, Juhász E. 1, Horváth D.

Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 7/5

Szerda délután a Hódos Imre Sportcsarnokban játszotta negyedik felkészülési mérkőzését női kézilabdacsapatunk. Golovin Vlagyimir tanítványai álmosan kezdték a találkozót, a 13. percben már 8-2-re vezettek a hazaiak, ám a folytatásban faragni tudtunk hátrányunkból.

A második játékrészben három gólra megközelítettünk ellenfelünket, ám a félidő derekán jött a szokásos rövidzárlat, tíz percen keresztül nem tudtuk bevenni Triffa Ágnes kapuját, így végül simán nyert a DVSC SCHAEFFLER.

Mindenképpen örömteli azonban, hogy a szerdai találkozón már 24 percet a játszott Szöllősi-Zácsik Szandra, aki kisfia, Borisz születése óta most lépett pályára először!

Lányaink augusztus 10-én, szombaton játsszák következő edzőmeccsünk, ezúttal végre hazai pályán, az Elektromos-csarnokban. Az ellenfél a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia lesz.

Golovin Vlagyimir:Jobb volt ez a meccs, mint a korábbiak: küzdöttünk, harcoltunk, de még sokat kell javulnunk védekezésben és támadásban egyaránt. Mindkét félidő elején volt egy-egy rövid kihagyásunk, ennek köszönhető a vereség.



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!