Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Tudom, hogy hibáztam! (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2017.06.17 Frissítve: 2017.06.17 Tenisz

Babos Tímea és csapata közleményben reagált a nagy vihart kavart videófelvételre.

Babos Tímea hétfőn három szettben alulmaradt Arantxa Rus ellen a hollandiai 's-Hertogenboschban rendezett teniszverseny első fordulójában. A mérkőzés harmadik játszmájában, 0:3-as állásnál Tímea konzultált edzőjével, és a felvételek tanúsága szerint olyan dolgok hangzottak el kettejük között, amelyek talán nem kellett volna, hogy nyilvánosságra kerüljenek. Az MTK Budapest teniszezője és csapata pénteken közleményben reagált a hétfői esetre.

„Nagyon sajnálom a mérkőzésen történteket és nyilván nem vagyok büszke erre! Elég nehéz időszakon megyek keresztül a pályafutásomban, de nyilván ez nem lehet kifogás és mentség a viselkedésemre. Tudom, hogy hibáztam! De azt is tudom, hogy lehet és kell is tanulni ebből a hibából. Dolgozni és menni kell tovább előre! Köszönöm azok támogatását és biztatását, akik támogatnak és megpróbálnak segíteni! Igyekszem és mindent meg is teszek azért, hogy minél több örömöt okozzak a teniszemmel a szurkolóimnak! Edzőmmel, Thomas Drouet-val a mérkőzés alatt és miatt sem romlott meg, semmilyen formában a kapcsolatom! Próbált akkor is segíteni. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy nehéz időszak, de egy csónakban evezünk, azonosak a céljaink és az elképzeléseink! Nyilván nem volt boldog a hétfői mondatommal, de próbálunk együtt javulni és fejlődni. Ahogyan megtettük korábban is. A múlt az a múlt. Most már előre tekintenünk és dolgozunk tovább!”

A világranglista 36. helyén álló teniszező állásfoglalása szerint egyes médiumok etikátlanul, egyoldalúan, az érintettek megszólaltatása nélkül számoltak be az esetről.

A teljes közleményt IDE kattintva olvashatják. 
Forrás: babostimea.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!