Atlétika
Krizsán Xénia

Többen is éremmel zártak Csacsakban

Publikálva: 2019.04.14 Frissítve: 2019.04.15 Karate

Kiss, Fehér, Ilankovics, Hárspataki és Baranyi is dobogón végzett.

Három arany-, hat ezüst- és hat bronzérmet nyertek a magyar válogatott versenyzői a szerbiai Csacsak városában megrendezett rangos nemzetközi karateversenyen. A fiatal kumitések számára a jó szereplés mellett a válogatottba kerülés is tét volt, hiszen a viadal az őszi kadet, junior és U21-es világbajnokság kvalfikációs pontszerző sorozatának egyik állomása volt.

Klubunkból Kiss Zsófia volt legeredményesebb, a junior és felnőtt katások mezőnyében is első helyen fejezte be a versenyt. A februárban, korosztályos Európa-bajnokságon is diadalmaskodó junior kumités Ilankovics Alexandra is első helyen zárt az 53 kg-os súlycsoportban. Hárspataki Gábor a férfiak 75 kg-os kategóriájában ezüstöt szerzett, míg Baranyi Zsófia az U21-es nők 55 kg-os mezőnyében lett a második. Brüll akademista versenyzőink Fehér Péter aranyérmet szerzett.

Eredményes szereplésével a nemzeti együttes – amely a közös nevezés miatt formailag klubnak számított Csacsakban – az első helyen végzett az éremtáblázaton az egyesületek versenyében.

Forrás: karate.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!