Kézilabda
Kekezovity Anna

Tisztes helytállás (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.08.01 Frissítve: 2018.08.01 Kézilabda

Hétgólos vereséget szenvedtünk.

MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria 30-37 (14-22)

Kedd délután játszotta harmadik felkészülési mérkőzését női kézilabdacsapatunk. Ellenfelünk az a Ferencváros volt, amellyel a múlt héten együtt edzettünk, illetve amellyel a K&H női kézilabdaliga első fordulójában találkozunk.

Lajtos – Slakta, Karnik, Tóth E., Termány, Fekete B., Dakos összeállításban kezdtük a találkozót, és az első negyedórában nagyjából tartani is tudtuk a lépést a zöld-fehérekkel. A játékrész derekán aztán le tudott rázni a mieinket a vendégcsapat, így hétgólos ferencvárosi előnnyel vonulhattak pihenőre a felek.

A második félidő rémálomszerűen indult, Elek Gábor tanítványai 2-3 perc alatt tízgólosra növelték fórjukat. A kék-fehér lányok azonban ekkor sem roppantak meg, és a játékrész második felében faragni tudtak hátrányukból. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a hajrában Djurdjina Malovics a kiállítás sorsára jutott.

Csapatunk legközelebb péntek este, a K&H liga és Bajnokok Ligája címvédő Győri Audi ETO KC otthonában lép pályára. 

Golovin Vlagyimir:Nem volt könnyű dolguk a lányoknak ilyen hőségben. Agresszívabban kellett volna játszanunk, az első félidőben túl bátortalanok voltunk. Felkészülési meccs lévén annyi volt a cél, hogy felmérjük, hol is tartunk: az út elején. Dolgozunk tovább. 

 
 
 

Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!