Taekwondo
Salim Omar

Timi az első körben búcsúzott

Publikálva: 2019.07.30 Frissítve: 2019.07.30 Tenisz

A sok hiba megbosszulta magát.

Hiába ütött rengeteg nyerőt, hasonlóan sok ki nem kényszerített hibát is elkövetett, így Babos Tímea három játszmában, 6:2, 3:6, 7:6-ra kikapott a világranglistán 265. japán Hibi Majótól a San José-i keménypályás WTA-tenisztorna első fordulójában, 2 óra 48 perces mérkőzésen.

Az MTK Budapest teniszezője – akit jelenleg a 126. helyen jegyeznek a WTA rangsorában – az első játszmát 6:2-re elveszítette a roppant kellemetlen stílusban játszó, rengeteget nyeső japán ellen, a második szett végén azonban elkapta a fonalat – agresszív tenisszel –, 6:3-mal egyenlített.

A harmadik felvonásban Babos az első három adogatójátékát elveszítette, és 5:2-es hátrányba került, ám türelmes játékkal egyenlített, s kiharcolta a rövidítést. Sajnos abban két kettős, valamint több hibát is ütött, így Hibi stabil alapvonaljátékkal 7–3-ra megnyerte a tie-breaket.

Nagy különbség a statisztikában, hogy míg a japán csak 12 ki nem kényszerített hibát követett el, addig Babos több mint 50-et – így klubunk sportolója hiába ütött hasonlóan sok nyerőt is, búcsúzott a viadaltól.

WTA-torna, San Jose, 1. forduló

Hibi (japán)–Babos Tímea 6:2, 3:6, 7:6 (3)

Forrás: nso.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!