Atlétika
Krizsán Xénia

Tehetség, szorgalom, eltökéltség (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.05.18 Frissítve: 2020.05.18 Brüll Alfréd Akadémia

Ritmikus gimnasztika-szakosztályunk utánpótlás-vezetője, Gelle Noémi mutatta be a sport Brüll Alfréd Akadémistáit.

A program tagjai közül Juhász Anna a legtapasztaltabb, aki a válogatottban már több világversenyt is megjárt.

Gyerekkora óta itt van, még a tanfolyamunkon kezdte, és már akkor is látszott, nagyon ügyes lányról van szó – mondta Gelle Noémi a tanítványáról. – Rendkívül tehetséges, igazán különleges a technikája, és remek keze van, ami sokat segít a kéziszereknél.

Az egyéni sportokat támogató programunk legújabb tagja Gyulai Blanka, de ő is jó ideje kék-fehérben versenyez.

Blanka óvodás kora óta nálunk van, saját nevelésű versenyző. Imádja a ritmikus gimnasztikát, elképesztően szorgalmas, és már most nagy céljai vannak. Ugyan ő a legkisebb akadémista, nagyon strapabíró és eltökélt, ezért nagy jövő előtt állhat.

A nemzetközi mezőnyben már letette a névjegyét Kocsis Evelin is, aki tavaly szalaggal a hatodik helyen zárt a moszkvai junior-világbajnokságon, előtte pedig a klubvilágbajnokságon szintén hatodik helyen végzett csapat tagja volt. Szakosztályunk elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika a következőket nyilatkozta Evelinről.

Kitűnő versenyszellem lakozik benne, nem elégszik meg soha azzal, ami könnyen elérhető. Amit ez a kislány nap mint nap edzésmunkaként letesz az asztalra, azt csak csodálni lehet.

Végül, de nem utolsó sorban Gelle Noémi így jellemezte Krasznay Blankát.

Tavaly ő is részt vett a junior-világbajnokságon, és az előkelő 17. helyet szerezte meg. Ugyan ő később kezdte a sportot, mint a többiek, a kemény munkának köszönhetően már behozta a lemaradást, és bámulatos hozzáállásának köszönheti, hogy bekerült a Brüll Alfréd Akadémiába.

Ritmikus gimnasztikázóink töretlenül dolgoznak, hogy amikor újraindul a versenyszezon, ismét szép eredményeket érjenek el.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!